ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το εξάμηνο του Τζεμπούρ, τα γενέθλια και η αναμονή

Μισό χρόνο, στο «Κλ. Βικελίδης», συμπληρώνει σήμερα ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος χθες είχε γενέθλια (έγινε 33 ετών). Ο Γαλλοαλγερινός αποκτήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η προσφορά του είναι αντιστρόφως ανάλογη των χρημάτων που δαπανήθηκαν, προκειμένου να υπογράψει. Το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη έχει αγωνιστεί σε πέντε ματς (επί συνόλου 19 αγωνιστικών), έχοντας καταγράψει μόλις 162 λεπτά.

Όπως αναφέρει το σχετικό θέμα που δημοσίευσε σήμερα το Metrosport “Βασικός ξεκίνησε μόνο απέναντι στον Παναιγιάλειο (8 Ιανουαρίου) και από τότε βρίσκεται στα… πιτς, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει σαφής εικόνα για την ακριβή κατάστασή του, ενώ δεν είναι σίγουρο πότε (και αν) επανέλθει στις υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων». Αλλωστε, κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Νίκος Κωστένογλου –δημόσια- πριν λίγες μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος φορ δεν έχει ξεπεράσει το χρόνιο πρόβλημα στον χόνδρο του ταλαιπωρημένου του γονάτου, το οποίο επανεμφανίστηκε πριν δύο μήνες.

Ουσιαστικά, ο Τζεμπούρ έχει αναλάβει –προσωπικά- την αποκατάστασή του, απευθυνόμενος σε ειδικούς της επιλογής του. Από τη στιγμή που πήρε το «Ο.Κ.» από την Π.Α.Ε.,  έχει επιδοθεί σε εντατικές προσπάθειες να επανέλθει, γι’ αυτό και μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και… Ρυσίου. Τις τελευταίες εβδομάδες μεταβαίνει στο «Δασυγένειο», ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του”.

To Top