Το… εξπρές της Λίβερπουλ δεν κάνει στάση πουθενά!

Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ, πετυχαίνοντας έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που επέστρεφαν τα χαμόγελα στο Λονδίνο με το ισοπεδωτικό 5-0 επί της Μπέρνλι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η πρωτοπόρος της Premier League έφτασε σε έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα (ενδιάμεσα είχε έρθει 1-1 με τη Νάπολι στο Champions League), επικρατώντας 3-0 της Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium». Με αποτέλεσμα να πάει στο +11 από τη δεύτερη, Λέστερ, που την Κυριακή παίζει εκτός με την Άστον Βίλα.

Για… ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ χρειάστηκε να δείξει τον τρόπο ο Χέντερσον, που με μπαλιά ακριβείας πίσω από το κέντρο βρήκε στο 35’ τον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος με μια επαφή νίκησε τον Ράμσντεϊλ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά. Ο Σαλάχ τράβηξε δύο παίκτες πάνω και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε με τακουνάκι τον Κεϊτά, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 54’, όταν ο πρώην παίκτης της Λειψίας έβγαλε τον Αιγύπτιο φάτσα με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, εκτέλεσε για το 0-3.

Κάπου εκεί… έσβησε εντελώς το ματς, οι «reds» κράτησαν δυνάμεις και για το σημαντικό ματς με τη Σάλτσμπουργκ και οι φιλοξενούμενοι αποδέχτηκαν τη μοίρα τους.

To Top