Το εξωτερικό πρώτη επιλογή (και) του Μπόγρη!

Δεν προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τον μάνατζερ του Γιώργου Μπόγρη αλλά και άλλων παικτών, Νίκου Σπανού. Ο Άρης θέλει να διατηρήσει τον διεθνή παίκτη στο ρόστερ του αλλά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση με δεδομένες και τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Πρώτη επιλογή του 22χρονου σέντερ πάντως είναι το εξωτερικό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να βιαστεί να κλείσει σε κάποια ομάδα. Ούτε όμως κι ο Άρης είναι έτοιμος τη δεδομένη χρονική στιγμή να καταθέσει πρόταση στον παίκτη καθώς βασική προτεραιότητα της διοίκησης είναι η επίτευξη διακανονισμών με όσους παίκτες έχουν λαμβάνειν μεταξύ των οποίων και ο Μπόγρης.

Ο Νίκος Σπανός εξάλλου πρότεινε στους κίτρινους και Αμερικανούς παίκτες που προέρχονται από κολέγια. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα στείλει dvd κάποιων εξ αυτών προκειμένου να τους «τσεκάρει» ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Σε ότι αφορά τον Σπύρο Μούρτο που επέστρεψε στον Άρη μετά τη λήξη του δανεισμού του υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά.

To Top