«Το επεισόδιο με Χάρις, ο κόσμος του Άρη, η Μπόκα και η τρέλα του Κάσερες»

Ο φίλαθλος του Άρη Ηλίας Σιδερίδης που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν με τον Χάρις στην Ρόδο στο Βενετόκλειο μίλησε για τα όσα έγιναν, για την παρουσία του στο Μπομπονέρα, αλλά και την συνάντησή του με τον Μάριο Κάσερες.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το περιστατικό με τον Χάρις ανέφερε:

Έβγαινε ο Μούρτος στον αιφνιδιασμό, τον σταμάτησε ο Χάρις, έπεσε μπροστά σε εμάς ένα παιδί από εμάς αντέδρασε, αλλά η αντίδραση του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που τον βρίζει η κερκίδα;

Για την κίνηση του Άρη Λυκογιάννη μετά το τέλος του παιχνιδιού:

Ήρθε ο Λυκογιάννης εκεί γιατί περίμενε την εξέλιξη να δει ποιος θα πέσει, ο Κόροιβος ή ο Πανιώνιος και ήρθε προς εμάς και αναγνώρισε την δική μας στάση.

Για την παρουσία του στο παιχνίδι που η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής:

Ήταν σημαντική και η συμβολή του κόσμου του Άρη, γιατί δώσαμε θετική αύρα και πήρε και η Μπόκα το πρωτάθλημα. Ήταν εμπειρία, ένα θρυλικό γήπεδο, μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλοι όσοι ήξεραν οτιδήποτε από Ελλάδα ήξεραν μόνο Άρη. Και όσοι δεν ξέρανε έβλεπαν 1-2 βιντεάκια και μαθαίνανε. Εζησα σπουδαίες στιγμές στο Μπομπονέρα της Μπόκα, αλλά υπάρχει και το δικό μας το Μπομπονέρα που έχει κάνει αίσθηση σε όλον κόσμο.

Γενικά οι φίλαθλοι του Άρη, υπάρχουν τόσα και τόσα παραδείγματα, βρίσκονται στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, όλου του κόσμου, βοηθούν και βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Ο κόσμος του Άρη αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του και την συμπαράσταση του στην ομάδα.

Για τον Μάριο Κάσερες με τον οποίο βρέθηκε:

Ο Μάριο είναι άρρωστος στο ίδιο επίπεδο με εμάς, και μετά που μιλήσαμε μου είπε ότι τώρα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, έλεγε «στόχος μου είναι να έρθω στον Άρη, θέλω να γίνω καλός και να έρθω στον Άρη»

To Top