Το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Άρη και ο ρόλος του Σφυρή

Ενα επιχειρηματικό σχήμα που δραστηριοποιείται ήδη σε Κύπρο και Ισραήλ ενδιαφέρεται για τον μπασκετικό Αρη. 

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Goal: “Είναι ήδη γνωστό πως το Σάββατο μέλη της διοίκησης του Αρη, και πιο συγκεκριμένα οι κ. Αρβανίτης και Ρούσσος, συζήτησαν με εκπροσώπους (αλλοδαπής προέλευσης) της ενδιαφερόμενης πλευράς, στη Θεσσαλονίκη, τους οποίους συνόδευε ο Ελληνας δικηγόρος Γιώργος Σφυρής. Ο κ.Σφυρής στο παρελθόν είχε γνωμοδοτήσει υπέρ της προσπάθειας της ΠΑΕ Αρης να υπαχθεί στο άρθρο 99 και υπήρξε μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ο κ. Σφυρής έχει ήδη επιβεβαιώσει -ως ενδιάμεσος της ενδιαφερόμενης πλευράς- την εμπλοκή του και συστήνει… υπομονή, λέγοντας πως το ενδιαφέρον των πελατών είναι πολύ σοβαρό.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε σαφές πως το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχήμα δεν ενδιαφέρεται απλώς για χορηγία, αλλά επιθυμεί να εμπλακεί στο ιδιοκτησιακό, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τις οφειλές της ΚΑΕ, (ποιες είναι ρυθμισμένες, ποιες έχουν μπει στο άρθρο 99, ποιες είναι οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, ποιες έχουν δημιουργηθεί τελευταία , μηνιαίες υποχρεώσεις σε Δημόσιο κ.ά.), ωστόσο είναι πιθανό να ζητήσουν, για τυπικούς λόγους, κι έναν έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα”.

To Top