ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… επιπλέον κίνητρο του Ματέο Γκαρσία κόντρα στους Σέρβους

To σημερινό φιλικό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα είναι ξεχωριστό για τον Ματέο Γκαρσία, καθώς αγωνίστηκε εκεί για μια σεζόν ενδιάμεσα από τις θητείες του στον Άρη.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη σερβική ομάδα με μεταγραφή από τη Λας Πάλμας το καλοκαίρι του 2019, ξεκινώντας βασικός σε αρκετά ματς του πρώτου εξαμήνου -βασικός σε 8 ματς Τσάμπιονς Λιγκ- όμως στη συνέχεια ο χρόνος του περιορίστηκε σημαντικά. Συνολικά έπαιξε 24 ματς πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Με την έλευση του μέχρι και σήμερα προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, τον Δεκέμβριο του 2019, ο Γκαρσία ήταν στα περισσότερα ματς στον πάγκο ή εκτός αποστολής. Δεν εισέπραξε την εμπιστοσύνη που ο ίδιος θα ήθελε, ούτε ο Σέρβος προπονητής σε συνάρτηση με την ομάδα έδειξε να τον υπολογίζει και έτσι ο Άρης που ήθελε να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό του το έκανε, δαπανώντας το περσινό καλοκαίρι περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ενδεχομένως ο Ματέο να έχει ένα επιπλέον κίνητρο στο σημερινό φιλικό απέναντι στην πρώην ομάδα του, όμως ο ίδιος θέλει να δουλέψει και να δώσει ότι του ζητήσει ο Άκης Μάντζιος, καθώς άπαντες πιστεύουν φέτος ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλύτερη χρονιά από την περασμένη.

To Top