ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ερωτηματικό για τη μεσαία γραμμή: Ο παρτενέρ του Ματίγια και το “plan b”

Εκτός από τις αλλαγές που ενδεχομένως να επιχειρήσει στην επίθεση του Άρη στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης, υπάρχει και δίλημμα όσον αφορά την μεσαία γραμμή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εάν θα την διατηρήσει ως έχει ή θα επιλέξει να διαφοροποιήσει ορισμένα πράγματα. Μέχρι στιγμής σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Χαβιέ Ματίγια που θα ξεκινήσει βασικός. Από εκεί και πέρα αναζητείται αρχικά ο παρτενέρ του Ισπανού.

Σε περίπτωση που διατηρηθεί το 4-2-3-1 στο πλευρό του ο Ματίγια θα έχει έναν εκ των Μιτζέν Μπάσα ή Λούκας Σάσα, με τον Βραζιλιάνο μέσο να έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός απ΄ότι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, πέρασε σαν σκέψη από το μυαλό του Έλληνα κόουτς και αρχική ενδεκάδα με τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Δηλαδή να μείνει εκτός το “10άρι” και να παίξει η ομάδα με 4-3-3, με τον Λερίν Ντουάρτε να αποκτά πιθανότητες αρχικής ενδεκάδας, ως εσωτερικός μέσος, με τον Ματίγια στην άλλη πλευρά και πίσω τους τον Σάσα.

Φυσικά, ακόμα είναι νωρίς για οποιαδήποτε τελική απόφαση, διότι υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις των “κιτρινόμαυρων” στην Κύπρο για να δοκιμαστούν πράγματα και να καταλήξει ο Σάββας Παντελίδης στην ενδεκάδα και τον τρόπο που θα την παρατάξει στο “ΑΕΚ Αρένα” την Πέμπτη.

To Top