ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το εσωτερικό κίνητρο του Γουίλ Κάμινγκς έγινε brand και τρόπος ζωής! (video)

Self Motivated Grind. Είναι το brand που δημιούργησε ο Γουίλ Κάμινγκς, είναι το κεντρικό σύνθημα για τον τρόπο ζωής που επέλεξε να κάνει ο νέος πλέι μέικερ του Άρη. Είναι μια ιστορία που δείχνει πως ο Κάμινγκς έχει στοιχεία που τον κάνουν να διαφέρει και εκτός παρκέ…

Στην ιστοσελίδα selfmotivatedgrind.com μπορεί κανείς να γίνει γνώστης της ιδέας που είχε ο Κάμινγκς, η οποία ιδέα εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι και ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί.

Αναφέρεται πως την περίοδο του καλοκαιριού ανάμεσα στη δεύτερη και τρίτη χρονιά του στο πανεπιστήμιο Τεμπλ ο Γουίλ Κάμινγκς αποφάσισε να επανασυγκεντρωθεί και να βεβαιωθεί ότι ήταν πνευματικά και σωματικά έτοιμος για την επόμενη περίοδο. Παρακολουθώντας ένα βίντεο στο YouTube, ένας άνθρωπος άρχισε να μιλάει για το πως δημιούργησε κίνητρο εκ των έσω, από τον εαυτό του, σε καθημερινή βάση, και πόσο αυτό τον βοήθησε να γίνει καλύτερος.

Δεν χρειαζόταν άλλη πηγή για τη δημιουργία κινήτρου, γιατί αυτό που είχε σημασία ήταν ότι δημιουργούσε ο ίδιος τα κίνητρά του. Ο Κάμινγκς αποφάσισε να δώσει οντότητα σε αυτές τις λέξεις (Self Motivated Grind), δημιουργώντας το brand και τον τρόπο ζωής από εκεί και πέρα. Στην αρχή το χρησιμοποίησε στα social media με hashtag (#) μέχρις ότου άρχισαν άλλοι να βρίσκουν την ιδέα του πολύ καλή.

Από εκεί πέρα ξεκίνησε να αναπτύσσεται το Self Motivated Grind και έφτασε στο σημείο ρεπόρτερ από το CBS να σχολιάσει αυτό το… κίνημα με θετικό τρόπο.

Ο Κάμινγκς θεωρεί πως μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να εμπνεύσει τη νεολαία και αυτούς που έρχονται από πίσω του ώστε να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να δουλέψουν όσο πιο σκληρά μπορούν για να τα κάνουν πραγματικότητα.

Ο ίδιος εξήγησε και μέσα από ένα βίντεο τι ακριβώς σκέφτεται για το Self Motivated Grind:

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκείνο το καλοκαίρι όντως ήταν καθοριστικό για τον νέο πλέι μέικερ του Άρη. Τη δεύτερη χρονιά του είχε 5,8 πόντους και 1,9 ασίστ και την τρίτη του χρονιά τελείωσε με άκρως εντυπωσιακή άνοδο: 16,8 πόντους και 4,5 ασίστ! Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο Κάμινγκς αποφοίτησε με βαθμό άριστα (GPA πάνω από 4.0) από το τμήμα Computer Science του Τεμπλ, αποδεικνύοντας ότι συνδυάζονται όλα, και σπουδές και μπάσκετ, αν υπάρχει το εσωτερικό κίνητρο. Με αυτό το σκεπτικό έρχεται να παίξει μπάσκετ στον Άρη!

self_motivated_grind

To Top