ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ευρωπαϊκό καλεντάρι του Άρη έχει ήδη οριστεί από την UEFA για τη νέα σεζόν!

Ο Άρης μπορεί και επίσημα πλέον να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά, βάζοντας στο καλεντάρι των υποχρεώσεών του το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού για τις 22-29 Ιουλίου στο Europa Conference League.

Μαθηματικά ο Άρης κέρδισε χθες την έξοδό του στην Ευρώπη για τρίτη σερί σεζόν, καθώς διατήρησε τη διαφορά 7 βαθμών από τον Παναθηναϊκό και απομένουν πλέον δύο αγωνιστικές για το τέλος και των πλέι οφ.

Οι κίτρινοι είτε τερματίσουν δεύτεροι, είτε τερματίσουν τέταρτοι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη στις 22 Ιουλίου και θα παίξουν τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (29/7).

Θα μάθουν τον πρώτο αντίπαλό τους στις 16 Ιουνίου, στην κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα συμμετάσχουν και οι άλλες δύο (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) ομάδες της Superleague, όπως έχει ήδη οριστεί από την UEFA.

Σε περίπτωση που ο Άρης περάσει από τον β’ προκριματικό γύρο, θα παίξει στις 5-12 Αυγούστου για τον τρίτο γύρο.

Τα πλέι οφ θα διεξαχθούν 19-26 Αυγούστου και η κλήρωση τους θα γίνει στις 2 Αυγούστου.

Αν όλα πάνε καλά στις 28 Αυγούστου ο Άρης μπαίνει στην κλήρωση των ομίλων στις 27 Αυγούστου, όπου οι αγώνες ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 9 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί ο πρώτος νοκ-άουτ γύρος στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με την φάση των «16» να είναι προγραμματισμένη για τις 10 και 17 Μαρτίου. Ακολούθως έχουμε τα προημιτελικά (7/4 και 14/4) όπως και τα ημιτελικά (28/4 και 5/5).

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαϊου στο γήπεδο των Τιράνων.

To Top