Το ευχαριστήθηκα πολύ!

Καλημέρα σας!

Το προχθεσινό ήταν ένα παιχνίδι που όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζαμε τι σήμαινε για εμάς. Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε πει ότι θα ακολουθήσουμε και σε συνδυασμό με την τρομερή ώθηση που πήραμε από τον κόσμο καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη που εκτός από τους δύο βαθμούς θα έχει και ψυχολογικά οφέλη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

aris-paok-kosmosΚάναμε πολύ καλή δουλειά πάνω σε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ που παίρνουν επιθετικές πρωτοβουλίες όπως ο Ντικούδης και πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά και τους περιορίσαμε σημαντικά. Επίσης περιορίσαμε αρκετά και κάναμε καλή δουλειά και στους Ντούβνιακ, Μπόγιοβιτς. Αυτά που είπαμε στις προπονήσεις, βγήκαν στο γήπεδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ θα μας βοηθήσει αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι καθώς ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της έκτης θέσης. Κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και την Καβάλα. Να είστε όλοι σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο μπορεί να είναι το πιο δύσκολο όμως πρώτα παίζουμε με το Μαρούσι και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα που αν και έχει λίγους παίκτες τα παιδιά παλεύουν σε κάθε ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί.

Όσον αφορά το Ρέθυμνο έχει κάνει μία πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει, αν και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε το πάνω χέρι. Ελπίζω επειδή θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας ο κόσμος να μας στηρίξει και με τη βοήθεια του να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει όμως όπως είπα να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αυτό ήταν το πρώτο μου ντέρμπι που έπαιζα με την φανέλα του Άρη στο Αλεξάνδρειο και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πολύ. Μακάρι και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο να έρθει τόσος κόσμος!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top