ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και η υπόσχεση για τη δύσκολη συνέχεια…

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παίκτες, προπονητής και διοίκηση θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την παραμονή της ομάδας στην Α1.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών, ο προπονητής και η διοίκηση του Α.Σ.ΑΡΗΣ-ΤΑΠ θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ που βρέθηκε χθες στη Μίκρα, στηρίζοντας με πάθος και παλμό τους παίκτες στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός με την παρουσία του στο γήπεδο. Λυπούμαστε ειλικρινά που δεν μπορέσαμε να φέρουμε τη νίκη. Δεν έχει σημασία τι φταίει. Θα καταθέσουμε την ψυχή μας προκειμένου να ευχαριστήσουμε τον κόσμο αυτό, τον οποίο ελπίζουμε να έχουμε στο πλευρό μας και στη δύσκολη συνέχεια”, επισημαίνει ο Γιάννης Μέλκας.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Αινείας Τζελάτι τονίζει: “Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του. Αυτή η ήττα δεν έπρεπε να συμβεί. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα και τον προπονητή της. Χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση και μέχρι το τέλος θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο που μας στηρίζει».

“Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και του προπονητή σε αυτή την προσπάθεια για την παραμονή στην Α1 κατηγορία”. τονίζει ο πρόεδρος Α.Σ.ΑΡΗΣ-ΤΑΠ, Γιάννης Ψηφίδης.

Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ το επόμενο Σάββατο (5/3) εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: arisac.gr

To Top