Το «ευχαριστώ» της ΕΟΚ στην ισπανική ομοσπονδία

Οι Βαγγέλης Λιόλιος και Χόρχε Γκαρμπαχόσα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς στα φιλικά της Ελλάδας με την Ισπανία, με τις δύο ομοσπονδίες να προσβλέπουν σε διαρκή συνεργασία.

Οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ισπανίας τέθηκαν αντιμέτωπες σε δύο αγώνες προετοιμασίας που συγκέντρωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον του μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας τη στενή σχέση συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο ομοσπονδίες.

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντίστοιχη της FEB, κάτι που έκανε και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος στον ομόλογό του Χόρχε Γκαρμπαχόσα τόσο όταν τον υποδέχτηκε στην Αθήνα στο περιθώριο του πρώτου αγώνα, όσο και κατά τη δική του επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της ισπανικής ομοσπονδίας στη Μαδρίτη.

Η ανταλλαγή συμβολικών δώρων ήταν μια απλή… υπενθύμιση της σχέσης που έχει αναπτυχθεί και της διαρκούς επαφής που υπάρχει, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και τον γόνιμο διάλογο προς την πρόοδο του αθλήματος.

ΕΟΚ και FEB έχουν ήδη σχεδιάσει κι άλλες κοινές δράσεις και έχουν συμφωνήσει ότι θα πορευτούν μαζί σε σημαντικά ζητήματα.

To Top