ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ στον κόσμο του Άρη για την εκπληκτική στήριξή του

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συγκλονιστική του συμπαράσταση και προανήγγειλε την απολογιστική συνέντευξη τύπου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο του ΑΡΗ για τη συγκλονιστική συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το «Nick Galis Hall» έζησε φέτος μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος του ΑΡΗ «αγκάλιασε» την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, αναγνωρίζοντας την καθημερινή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πορεία. Το γεμάτο γήπεδο έγινε μετά από χρόνια και πάλι σημείο αναφοράς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και ανά την Ευρώπη, κι αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον, για το οποίο θα κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι λαμπρό. Τα συνεχόμενα sold-out και η γιορταστική, σε κάθε αγώνα, εικόνα του «Nick Galis Hall» έστειλαν ηχηρό μήνυμα και αναβάθμισαν την Basket League σε έναν τομέα που τον έχει πραγματικά ανάγκη. Αυτός ο «δεσμός» ομάδας – κόσμου ο οποίος φέτος έγινε πολύ πιο δυνατός, δε θα «σπάσει». Αντίθετα, θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της ειλικρινούς σχέσης με τους φιλάθλους μας, άμεσα θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου, όπου η διοίκηση της ΚΑΕ θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, θα παραθέσει τα πλάνα για την «επόμενη μέρα» και θα αναλύσει στον κόσμο με λεπτομέρειες την πορεία της οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας”.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ στον κόσμο του Άρη: “Μαζί μπορούμε πολλά”

Τρομερή παρουσία χθες από τον κόσμο του Άρη στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να προχωρά σε ευχαριστήρια ανακοίνωση και να στέλνει μήνυμα για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος την «έσπρωξε» σε μία σπουδαία νίκη, επί του Παναθηναϊκού.

Για ακόμα μία φορά οι φίλοι του ΑΡΗ έδειξαν ότι ένα «καυτό» «Nick Galis Hall» μπορεί να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα και να την οδηγήσει σε σημαντικές νίκες και μία πολύ καλή πορεία.

Περιμένουμε ακόμα πιο μαζική στήριξη στους επόμενους αγώνες, και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ώστε το θρυλικό «Παλέ» να συνεχίσει να αποτελεί το «όπλο» του ΑΡΗ και τον «πονοκέφαλο» των αντιπάλων.

Μαζί μπορούμε πολλά”.

To Top