Το “ευχαριστώ” της Καρασίμου!

Στην απόκτηση της επιθετικού, Άρτεμη Καρασίμου (13/05/1989), από τις Πιερίδες Μούσες προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Άρη το φετινό καλοκαίρι. Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατάει από την περσινή χρονιά, ωστόσο, πέρυσι δεν κατέστη δυνατό η 25χρονη αθλήτρια να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», λόγω μη συναίνεσης στη μεταγραφή της ομάδας της Κατερίνης.

Η ίδια δήλωσε σχετικά με τη νέα σελίδα στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Βουτσά και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ηλία Σαλαμανή γιατί μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα.

Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της προηγούμενης ομάδας μου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ηλία Παναγιωτόπουλου και Ιωάννη Κεραμιδά για την επαγγελματική στάση που τήρησαν στην επιθυμία μου ν΄ αγωνιστώ σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όσους με βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια και στους προπονητές που είχα τα προηγούμενα χρόνια, κ.κ. Ντίνο Δαυιδόπουλο, Ιωάννη Μπικούδη και Ηλία Βάλλη για την πολύτιμη βοήθειά τους».

To Top