Το ‘ευχαριστώ’ του Τριανταφυλλάκου στον Πανταζή και στην οικογένεια του Άρη!

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ματς της Κυριακής στην Τούμπα, με τον 22χρονο μέσο του Άρη να υποβάλλεται σε επιτυχημένη επέμβαση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ενώ ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα υπολογίζεται σε τέσσερις περίπου μήνες.

Ο ίδιος ο Τριανταφυλλάκος, πάντως, έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα και το δικό του ‘ευχαριστώ’, μέσω της σελίδας του στο facebook, σε όσους είναι δίπλα του σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ειλικρινά μου δίνετε απίστευτη δύναμη. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο μπροστά σε αυτό, που έπαθα εγώ και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω πιο έτοιμος, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα κάνουν καλή δουλειά στην αποθεραπεία μου! Τέλος, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στο γιατρό της ομάδας, κ. Πανταζή, για την επιτυχημένη επέμβαση και σε όλη την οικογένεια του Άρη, που είναι δίπλα μου!».

To Top