ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το “ευχαριστώ” του υπεύθυνου του τμήματος πόλο του Άρη

Ο Πασχάλης Καραγιάννης απέστειλε το δικό του “ευχαριστώ” στους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του τμήματος πόλο των “κιτρινόμαυρων”. Αναλυτικά: 

“Είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσω την χαρά και την συγκίνησή μου για την επιτυχία της ομάδος μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλη αυτή την προσπάθεια που με αυταπάρνηση αφήσανε, δουλειά, οικογένεια και σπουδές για να κάνουνε πραγματικότητα το στόχο της ανόδου που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδος τον Αργύρη τον Παυλίδη που σαν προπονητής αλλά και παίκτης της ομάδας έδωσε τα πάντα!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη τον Τσολακούδη που δεν με άφησε ούτε μια στιγμή σε ησυχία υπενθυμίζοντας μου συνέχεια πράγματα και υποχρεώσεις!! Τον αεικίνητο βοηθό μου Γιώργο Βορδούνα που βρισκότανε πάντα παντού όπου και αν του το ζητούσα!!Τον Κώστα τον Μέμμο και όλους τους παλαίμαχος πολίστες του συλλόγου μας για την βοήθεια τους και φυσικά τον Τάσο Τσικάρη !!Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους χορηγούς μας όπως και σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους του Άρη μας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας βοηθώντας μας με κάθε τρόπο!! Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε στην επανασύσταση και την επιτυχία του ΠΡΏΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΆΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΊΡΙΣΗ και σας εύχομαι με την βοήθεια όλων σας να δούμε νέες επιτυχίες!! Είμαι περήφανος για την ομάδα και το σύλλογο που υπηρετώ!!”.

To Top