ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το “ευχαριστώ” του Super 3

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο SUPER3, με αφορμή την ανταπόκριση των φίλων του Άρη στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:

“Ο SUPER 3 ευχαριστεί το ΛΑΟ του ΑΡΗ για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση για τα δικαστικά έξοδα των αδερφών μας που άδικα συνελήφθησαν στο Μενίδι.
Επαναλαμβάνουμε αδέρφια ότι τα έξοδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια αρχής γενομένης απ’το ματς του Σαββάτου.

Με τον οφη και η βοήθεια θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά σ’αυτή τη δικαστική περιπέτεια των αδερφών μας. Θα υπάρχουν ξανά κουτιά οικονομικής ενίσχυσης. Η αλληλεγγύη είναι το ΟΠΛΟ μας και μόνον έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είμαστε πολλοί κι ΟΛΟΙ έστω κι από λίγο μπορούμε.

Η παρουσία του ΛΑΟΥ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας στο χθεσινό ματς με το γαύρο ήταν πολύ δυνατή κι’ έτσι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε ΛΥΣΣΑΛΕΑ και με ΤΡΕΛΑ να στηρίζουμε το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας, την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας. ΟΛΟΙ στο γήπεδο αδέρφια όπου και όποτε παίζει η καψούρα μας κι έτσι θα τους λυγίσουμε ΟΛΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ!

ΑΡΗΣ – οφη, Σάββατο στος 15:00 στο ΝΑΟ μας το επόμενο ραντεβού μας.

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3″.

To Top