ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ζητούμενο της καλής εικόνας ψάχνει ο Μάντζιος στη Λεωφόρο

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις και πριν από κάθε ματς ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και το κατά πόσο συνδέεται αυτό το παιχνίδι με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής του Άρη εμφανίστηκε ξεκάθαρος λέγοντας πως: “θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός ο αντίπαλος. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν συνδέεται με τον τελικό, πάντως, και αυτό το παιχνίδι”και πρόσθεσε πως “είναι ζητούμενο για εμάς να έχουμε και πάλι καλή εικόνα, αλλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά αυτόν τον κύκλο παιχνιδιών και μετά να ετοιμαστούμε για το φίνις, για τους δύο αγώνες που θα απομείνουν ως το τέλος των πλέι οφ”.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός μετά τη βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ θα ψάξει αντίδραση κάτι που όπως τόνισε: “ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του. Πιστεύω ότι θα ψάξει να βρει αντίδραση, γιατί προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Άρα, περιμένω ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά”.

To Top