Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα δέκατη και δύο φιλικά σε μια μέρα και επιστροφή στη βάση!

Δέκατη μέρα στο Πράβετς. Τρίτο φιλικό παιχνίδι, δεύτερη νίκη, μηδέν παθητικό, επιστροφή στη βάση! Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του καταγράφει την πραγματικότητα του Άρη που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Βουλγαρία και επιστρέφει αύριο στην Θεσσαλονίκη με τον Ουντότζι, αλλά και τον Διούδη για άλλα τρία χρόνια!

Πράβετς, Ημέρα Δέκατη

Αυτό ήταν! Ώρες απομένουν για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία ως απεσταλμένος σε προετοιμασία μιας ομάδας και το απόλαυσα. Η ανάγκη, όμως, να επιστρέφει κανείς στη βάση του είναι και υπαρκτή και έντονη.

Τι επεφύλασσε η τελευταία μέρα; Δύο φιλικά παιχνίδια…

Ο Άρης κέρδισε την Μπότεφ Βράτσα με 3-0, αλλά συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα ήταν η χειρότερη εμφάνισή του. Επιπολαιότητες, χωρίς να μπορεί να βγάλει οργανωμένο παιχνίδια, απειθαρχία. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τα είδε όλα αυτά και ξέρει την αιτία. Κούραση. Βγήκε η κούραση, όχι τόσο η σωματική, που σαφώς ήταν εμφανής, αλλά και η ψυχολογική, μετά από 10 μέρες παραμονής στο εξωτερικό, γνωρίζοντας ότι σε λίγες ώρες έχει προγραμματιστεί η επιστροφή.

Ο Άρης θα βελτιωθεί. Αυτό είναι βέβαιο. Θα μπει σταδιακά ο Νταβίντ Αγκάνθο, που δεν είδαμε καθόλου στο Πράβετς, θα ενσωματωθεί ο Ουντότζι, θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Υπάρχει χρόνος για να μπουν όλοι αυτοί στην ομάδα και να “δέσουν”.

Το… σοβαρό φιλικό ήταν το πρωινό. Ισοπαλία 9-9 έγραψε το φωτεινός πίνακας, ήττα στα πέναλτι μετά, αλλά το κοινό είχε κρίση και ορθώς έκρινε πως ηθικοί νικητές ήμασταν εμείς, η ομάδα των δημοσιογράφων. Χαρίσαμε ουσιαστικά τη νίκη στο τεχνικό τιμ του Άρη… Θέλω να ευχαριστήσω τους σημερινούς μας αντιπάλους, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους, ενώ κάποια χρόνια πριν τους θαυμάζαμε και ακούγαμε γι’ αυτούς, αλλά και τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο για το σημερινό, αλλά για την άριστη συνύπαρξή μας στο Πράβετς.

Τα μαζεύουμε και φεύγουμε πρωί πρωί! Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top