Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα δεύτερη με όρεξη και… Νεμπεγλέρα!

Πέρασε και η δεύτερη μέρα του Άρη στο Πράβετς, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του παραθέτει τα σημαντικότερα γεγονότα της καθημερινότητας των κίτρινων στο πιο επίπονο χρονικό διάστημα της χρονιάς.

Πράβετς, Ημέρα Δευτέρη

Αν θα’ πρεπε να περιγράψω με μία λέξη αυτό που διαπιστώνω στις πρώτες ώρες προπόνησης της ομάδας στο Πράβετς, αυτή είναι “όρεξη”. Όρεξη από όλους, ίσως ο ένας να παρασύρει τον άλλον. Όρεξη για τρέξιμο, για μπάλα, για προπόνηση, για δουλειά. Φυσικά και για… φαγητό μετά από τέτοιες προπονήσεις.

Το βλέπεις στα μάτια τους, στον τρόπο που μιλάνε, ακόμα και στον τρόπο που μπαίνουν στο Λεοφωρείο. Το βλέπεις και στο βλέμμα του κόουτς. Του γυμναστή, του τεχνικού διευθυντή. Είναι ομάδα αυτό όλο.

Και λάθη γίνονται. Και σέντρες υπήρξαν που πήγαν στο… ποτάμι, αλλά υπάρχει θέληση και πάθος για βελτίωση. Σήμερα αυτό βγήκε ακόμα πιο έντονα.

Τι ήταν ξεχωριστό σήμερα; Οι γκολάρες των Οικονομόπουλου (σκαφτό από τα 25 μέτρα) και του Αγγελούδη (τετ α τετ με ασίστ του Οικονομόπουλου και τελείωμα περνώντας και τον τερματοφύλακα), όπως φυσικά και η αναπάντεχη παρουσία της μικρής κοπέλας από το Πράβετς με την φανέλα του Νεμπεγλέρα, η οποία δεν είχε ιδέα ότι ο Άρης προετοιμάζεται στον τόπο καταγωγής της…

Καλή ξεκούραση σε όλους τα λέμε αύριο!

 

To Top