Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα έβδομη με φιλικό και χωρίς… μεταγραφή

Έβδομη μέρα στο Πράβετς, δεύτερο φιλικό, ισοπαλία χωρίς γκολ με μια Λίτεξ θεωρητικά πιο έτοιμη από τον Άρη. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του καταγράφει τις λεπτομέρειες του αγώνα στο Λόβετς και στέκεται κυρίως σε όσα χρειάζονται διόρθωση.

Πράβετς, ημέρα έβδομη

Τα καλά τα είδαμε, τα καταγράψαμε και μακάρι να παραμείνουν καλά. Υπάρχουν και άσχημα και θα πρέπει και αυτά να επισημανθούν, γιατί αν δεν διορθωθούν τώρα, δεν θα διορθωθούν ποτέ… Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα. Δεν του λείπει μόνο ο επιτελικός μέσος (λέγε με Σουμπίνιο), αλλά και λύσεις έτοιμων παικτών στα άκρα. Ο Καραγιάννης και ο Σταυρόπουλος υπολογίζονται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ειδικά ο δεύτερος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά οι δυο τους δεν φτάνουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος μόνοι τους.

Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που ο Άρης επιθετικά μπόρεσε να βγάλει φάσεις μέσα από οργανωμένη προσπάθεια. Λογικό θα πει κάποιος, αν συνυπολογίσει το γεγονός ότι δεν έχει προπονηθεί η ομάδα σε αυτό το κομμάτι περισσότερες από 2-3 μέρες. Λογικό επίσης γιατί λείπουν βασικοί παίκτες. Όχι μόνο αυτοί που εκκρεμεί να αποκτηθούν, αλλά και ο Αγκάνθο και ο Σουνάς ακόμα…

Το πρόβλημα της δημιουργητικότητας “κρύφτηκε” σήμερα από την αγωνιστική πειθαρχία των παικτών του Άρη, αλλά δεν μπορεί να κρύβεται εσαεί. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και θα ενισχυθεί. Τότε, όταν θα αρχίσει να παίζει πλήρης, θα κριθεί σωστά και δίκαια.

Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top