Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα όγδοη και… βασικοί προσέξτε, η θέση σας δεν είναι καπαρωμένη!

Όγδοη μέρα στο Πράβετς. Μετά τα δύο πρώτα φιλικά υπάρχει ένα δείγμα γραφής για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά ποιος είδε τις… (θεωρητικά) ρεζέρβες και δεν… φοβήθηκε σήμερα. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του καταγράφει τον ψυχισμό όσων συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση και έπαιξαν χθες ως αλλαγές…

Πράβετς, Ημέρα Όγδοη

Οι βασικοί έκαναν κύκλους στο γήπεδο του Πράβετς. Στη μέση οι αλλαγές του Γιάννη Χατζηνικολάου στο χθεσινό φιλικό με τη Λίτεξ έδειχναν στους βασικούς ότι δεν μπορούν να έχουν καπαρωμένη θέση! Οι παίκτες είναι παιδιά, είτε είναι 19 χρονών, είτε 30 φεύγα… Σαν παιδιά, θέλουν να παίζουν. Όλοι θέλουν να είναι βασικοί. Μόνο 11 θα είναι όμως κάθε φορά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν εγωισμό και το δείχνουν. Το θέμα είναι πάντα ο τρόπος με τον οποίο δείχνει κάποιος τον εγωισμό του. Όταν αυτός ο εγωισμός που ακούγεται αρνητικά σε πρώτη αντίδραση, μετατρέπεται σε πάθος, ένταση και αποφασιστικότητα στην προπόνηση, τότε βλέπει κανείς το χαμόγελο του (κάθε ) Χατζηνικολάου.

Η σημερινή προπόνηση έστειλε μηνύματα. Ουδείς είναι έτοιμος να αποδεχθεί ότι δεν θα είναι βασικός! Οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να πείσουν ότι την επόμενη φορά πρέπει να ξεκινήσουν. Το πάθος, η ένταση, οι ατάκες, τα πειράγματα, έγιναν χαμόγελα όταν σφύριξε τη λήξη ο Χατζηνικολάου. Αυτό λέγεται συναγωνισμός και όχι ανταγωνισμός. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top