Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα πρώτη γεμάτη… κούραση

Εδώ και λίγες ώρες ο Άρης βρίσκεται στο Πράβετς, ξεκινώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης κρατάει ημερολόγιο και παραθέτει τα σημαντικότερα γεγονότα της καθημερινότητας των κίτρινων στο πιο επίπονο χρονικό διάστημα της χρονιάς.

Πράβετς, Ημέρα Πρώτη

Κούραση. Για την ομάδα που ήταν σε ένα πούλμαν για περίπου 6-7 ώρες, ξεκινώντας από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με τελικό προορισμό ένα… ειδυλλιακό μέρος, στη μέση του… πουθενά, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Πράβετς είναι μια μικρή κωμόπολη βόρεια της Σόφιας.

Κούραση. Για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Άρη και βρίσκονται εδώ για να μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την προετοιμασία της ομάδας.

Η πρώτη μέρα δεν σήκωνε πολλά πολλά. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε περισσότερο χαλάρωμα με τους παίκτες παρά προπόνηση, κάτι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πόσο “γεμάτη” ήταν η μέρα σήμερα.

Μια βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ήταν το πρώτο χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που χάζευαν την λίμνη μπροστά στο RIU Pravets Resort.

Από αύριο το… ξημέρωμα το ειδυλλιακό τοπίο θα μετατραπεί σε “μαρτύριο” με τις διπλές προπονήσεις και όλα τα συναφή. Όρεξη υπάρχει, αποφασιστικότητα επίσης, πρόγραμμα επίσης.

Από αύριο θα υπάρχει και Ντιν Μπουζάνης, τον οποίο πήγαν να υποδεχθούν στη Σόφια ο Κώστας Ευθυμιάδης, εκπρόσωπος της διοίκησης στο Πράβετς και ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Μούτας.

Τα υπόλοιπα αύριο. Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top