ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το θέμα είναι μόνο η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, τίποτα άλλο!

Πολύ ωραίες οι δηλώσεις του Βίκτορ Σανικίτζε και μπράβο του που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έδειξε εμπράκτως ότι θέλει να βοηθήσει στην άρση του απαγορευτικού. Πολύ καλή η προσπάθεια του Δημήτρη Γουλιέλμου να βάλει σε μια σειρά αυτή την ιστορία, αλλά πλέον τα ευχολόγια δεν έχουν χώρο. Ούτε η επικοινωνιακή πολιτική. Μόνο οι πράξεις και το χρήμα μετρούν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στις 2 Αυγούστου 2019 δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίτζε και δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει και πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για λύση της δικής του υπόθεσης.

Είναι ένα θετικό βήμα, δεν μηδενίζει κανείς τίποτα, αλλά δεν φτάνει. Όπως δεν φτάνει καμία άλλη υπόσχεση και λόγια…

Τώρα μόνο οι πράξεις και τα χρήματα μιλούν. Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος πείσει τους Σανικίτζε, Ντραγκίσεβιτς και Μαρμπλ να συμφωνήσουν στους διακανονισμούς που έχει προτείνει, με ή χωρίς χρήματα, κανέναν δεν ενδιαφέρει.

Το θέμα στις 2 Αυγούστου είναι αν ο Άρης λύσει ή όχι το απαγορευτικό μεταγραφών από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες αυτού του σεναρίου. Όλα τα υπόλοιπα ωχριούν. Ωραίες οι δηλώσεις, ωραίες οι φωτογραφίες, αλλά άρση του ban ακόμα δεν έχει γίνει και οι μέρες περνούν…

To Top