Το θέμα Μαργαρίτη…

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της προετοιμασίας. Βοήθησε πολύ επιθετικά και αμυντικά ήταν αποτελεσματικός. Έδειχνε πως φέτος θα είναι μια καλή χρονιά, η δεύτερη στον σύλλογο.

Στα φιλικά, σε όλα βασικός και σε όλα με βάση το 5 ο μέσος όρος της βαθμολογίας του ήταν 7, ίσως και παραπάνω, αν μπορούμε να μιλήσουμε με βάση τους αριθμούς. Ο Γιώργος Μαργαρίτης όλα έδειχναν πως φέτος θα ήταν κάτι σαν εσωτερική μεταγραφή και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα έδειξε πέρυσι!

Κι όμως… Δυο μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ο Γιάννης Χατζηνικολάου τον ενημέρωσε πως πρέπει να βρει ομάδα, για να πάει δανεικός, υποδεικνύοντας του μάλιστα τον Πιερικό. Ο 21 ετών αμυντικός έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Πως γίνεται δηλαδή να θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος σε όλα τα φιλικά και πριν την πρεμιέρα να τίθεται εκτός ομάδας;

Ένα θέμα ήταν η απόκτηση του Τσουμάνη. Σίγουρα ο Μιλίνκοβιτς πάντως αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον νεαρό μπακ (το σκεφτόταν να τον χρησιμοποιήσει χθες) ίσως και στα Πηγάδια. Άλλωστε όπως λένε και οι συμπαίκτες του, αλλά και όλοι όσοι τον γνωρίζουν εντός της ομάδας, πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά των αποδυτηρίων, που δεν έχει δώσει δικαίωμα και είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

To Top