ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το θέμα των παραιτήσεων Ταουξίδη, Τσούλια στο “τραπέζι” του ΑΣ

Μετά την έγγραφη παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη τόσο του Χρήστου Ταουξίδη (αντιπρόεδρος και ταμίας), όσο και  του Τάσου Τσούλια (μέλος), οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη καλούν να βάλουν στο “τραπέζι” τα δεδομένα της “επόμενης μέρας”.

Το θέμα των παραιτήσεων θα συζητηθεί στο ερχόμενο συμβούλιο της Δευτέρας, όπου αναμένεται να γίνουν δεκτές από τη στιγμή που και οι δυο παράγοντες άφησαν σαφείς αιχμές για συγκεκριμένες ενέργειες σε θέματα αξιών και αρχών, που έγιναν στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, έχοντας εκφράσει την αντίθεσή τους σε ορισμένα ζητήματα (π.χ. μετοχοποίηση χρημάτων, συναλλαγματική 100.000 ευρώ, αντί 260.000 κ.α.).

Στο στενό τους περιβάλλον αναφέρουν επίσης ότι «δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, λόγω διαφοράς απόψεων», που αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά από τα όσα έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού Άρη.

Ήδη στο δ.σ. του ΑΣ Άρης αναζητούνται οι παράγοντες που θα τους αντικαταστήσουν, ενόψει της συζήτησης για τον ορισμό νέας διοίκησης από το Ειρηνοδικείο που είναι προγραμματισμένη στις 6 Μαρτίου.

Δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να πάει ο Ερασιτέχνης στο Ειρηνοδικείο στις 3 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη γενική συνέλευση της 5ης Φεβρουαρίου είχε αποφασιστεί το νέο δ.σ. να το απαρτίζουν οι: Οικονόμου, Ιωάννου, Χατζής, Ταουξίδης, Τσούλιας, Καραγιάννης, Αναστασίου, Κωτσόπουλος, Δημαρέλης,  Παπαδόπουλος Λαζ., Ανδρεάδης, Ιωαννίδης Ηλίας, Μισιρλής και αναπληρωματικοί: Κωνσταντινίδης Κώστας, Αγγελούσης, Χατζηκαπετάνης, Μαδεμλής.

To Top