ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το «θαύμα» που θα σώσει τους «κίτρινους» και το παράπονό τους…

Όσο περνούν οι ώρες και οι ημέρες τόσο μεγαλύτερο γίνεται το παράπονο των παικτών και του τεχνικού τιμ του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του ΑΡΗ για την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι διοικούντες, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει αφεθεί στην τύχη της, δύο μόλις 24ώρα πριν από το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» είναι ένα «καζάνι» που βράζει, αφού, παρ΄ ότι είχε υπάρξει ενημέρωση ότι θα δεχθούν επισκέψεις στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, ενώ αρκετοί σκέφτονται ακόμα και την… έξοδο, έχοντας ήδη άλλες προτάσεις στα χέρια της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το μεθαυριανό παιχνίδι να είναι το τελευταίο για την ομάδα – τουλάχιστον στη σημερινή της μορφή -, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι από εκεί και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι…. Ο μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ, Δημήτρης Κουτσμανής, απολύθηκε, βοηθός προπονητή δεν υπάρχει από την αρχή της χρονιάς, ενώ υπήρχαν σκέψεις και για απομάκρυνση της στατιστικολόγου. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, δεν ξέρουν τι να κάνουν και η αλήθεια είναι πως μόνο ένα «θαύμα» μπορεί να σώσει την ομάδα.

To Top