Χωρίς κατηγορία

Το θολό το τοπίο με Αρβανιτίδη και η Δευτέρα των εξελίξεων…

Η εβδομάδα που πέρασε έφερε ακόμη πιο “πίσω” τον Άρη σε διοικητικό επίπεδο. Η διαπίστωση ότι η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ αδυνατεί να εφαρμόσει το σχέδιο βιωσιμιότητας, προκάλεσε σειρά αντιδράσεων, ανακοινώσεων και δηλώσεων, τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε ασφυκτικό αγωνιστικό και οικονομικό κλοιό.

Βρισκόμαστε στις 10 Αυγούστου και ο Καλαϊτζίδης “παλεύει” μέσα σε ένα τοπίο αβεβαιότητας με μόλις… 15 νεαρούς ποδοσφαιριστές στο Πράβετς, χωρίς να μπορεί να προεξοφλήσει ακόμη, εάν π.χ. οι νέες μεταγραφές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Διοικητικά έγιναν πολλά σε επίπεδο ζυμώσεων, χωρίς πάντως να έχει δρομολογηθεί κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη.

Το όνομα του Γιώργου Αρβανιτίδη μπήκε στην καθημερινότητα του Άρη, αλλά και εδώ το τοπίο είναι θολό, σχετικά με το εάν θα ασχοληθεί ή όχι με την ΠΑΕ. Κρατάει τα χαρτιά του κλειστά προς το παρόν, πέρα από κάποιες συβιλλικές δηλώσεις. Στη Βέροια, αλλά και στη Θεσσαλονίκη άνθρωποι που γνωρίζουν (πραγματικά) καλά τον επιχειρηματία δίνουν για πολλούς λόγους λίγες πιθανότητες για να μετακομίσει στο Χαριλάου, αν και όπως και ο ίδιος “ποτέ μην λες ποτέ…”.

Ο Γιώργος Γαλανός παραμένει στο… κάδρο, τονίζοντας ότι η μόνη λύση είναι η Γ’ εθνική, αλλά και εδώ κανείς να πει με βεβαιότητα το πως θα δρομολογηθεί η κατάσταση, όσο παραμένει σε μια κλωστή ο τρόπος δράσης του ερασιτέχνη, του απόλυτου ρυθμιστή της “επόμενης μέρας”.

Λογικά με βάση τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, η Δευτέρα θα αποτελέσει μέρα εξελίξεων, όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, την ώρα που ο κόσμος παρακολουθεί με προβληματισμό τα γεγονότα…

To Top