ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το κάλεσμα και η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης στον κόσμο για το σημερινό παιχνίδι με την Τούρκ Τέλεκομ (photo)

Ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με την Τουρκ εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, ενώ παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να γεμίσουν το Nick Galis Hall και να ωθήσουν την ομάδα στην νίκη.
Αναλυτικά:
‼️ Ο ΑΡΗΣ Midea υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ (20:00) και το «Nick Galis Hall» σας περιμένει για να δημιουργήσετε ακόμα μία μοναδική, ευρωπαϊκή, ατμόσφαιρα, στο πιο μπασκετικό γήπεδο της Γηραιάς Ηπείρου.
👉 Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τις 12:00 στην μπουτίκ της ΚΑΕ, ενώ στις 18:00 θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου. Φυσικά, και από την πλατφόρμα της More (https://www.arisbc.gr/…/stin-kykloforia-ta-eisitiria-me…)
👉 Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας, για να μη χάσετε λεπτό από τη φετινή δράση! (https://www.arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/ta-eisitiria-diarkeias-tis-kae-aris-2023-24.html)
🫵 Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ Midea να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους και να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθούν η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής.
To Top