ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το κάλεσμα του Γκουγκουλιά και η σημασία της στήριξης του κόσμου

Ο Άρης ετοιμάζεται να δώσει την ερχόμενη Πέμπτη το πρώτο επίσημο παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στην Αραράτ Αρμένια για το 2o προκριματικό του Conference League… Ένα παιχνίδι που θα κρίνει εάν θα συνεχιστεί το Ευρωπαϊκό του ταξίδι ή θα σταματήσει πρόωρα για μια ακόμη σεζόν.

Το αποτέλεσμα (1-1) του αγώνα στο Γερεβάν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς και στο Κλεάνθης Βικελίδης  κιτρινόμαυρη ομάδα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση…

Τόσο μετά τον αγώνα με τις δηλώσεις του Τόλη Τερζή και του Νέβεν Τζούρασεκ, όσο και χθες με το μήνυμα-κάλεσμα του τιμ μάνατζερ Γιώργου Γκουγκουλιά είναι σαφές πόσο ποντάρουν όλοι στον Άρη στη στήριξη του κόσμου.

Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε αδυναμίες, δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε, όμως καλείται με τη βοήθεια των φιλάθλων την Πέμπτη να κάνει το επόμενο Ευρωπαϊκό της βήμα… Σκεφτόμαστε μόνο τη ρεβάνς και την πρόκριση. Θα την πάρουμε. Η ομάδα θα δουλέψει μέχρι την Πέμπτη και θα τελειώσει τη δουλειά. “Με τη βοήθεια τη δική σας, που είναι πάντα απαραίτητη. Το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα εξηγώ καθημερινά στους παίκτες σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθαν. Ήρθε η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους. Όλοι με θετική ενέργεια κοντά στην ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας!”, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γκουγκουλιάς.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΕΣ 7, 9 35,00 €
VIP («Άλκης Καμπανός») 100,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ σε όλες τις Θύρες και 50 ευρώ στα VIP.

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 δεν ισχύουν για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Οι κάτοχοί τους, όμως, μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (31/07, 23:59).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-15:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου & Αλκμήνης (Πέμπτη 03/08 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

 

To Top