ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κέρδος του Άρη από τις αναβολές και οι απαντήσεις με… πράξεις που αναμένονται

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή στην Basket League αναβλήθηκε δύο φορές και έδωσε ως “κέρδος” στους κίτρινους 10 επιπλέον μέρες για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παρουσίασαν στη πρεμιέρα με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί αρχικά την περασμένη Κυριακή και εν συνεχεία την περασμένη Τετάρτη με τον Ηρακλή στο Παλέ για τη 2η αγωνιστική, αλλά εν τέλει ο αγώνας ορίστηκε – λόγω των εξελίξεων με το γενικό lockdown στη χώρα – την προσεχή Τρίτη.

Ο Σάββας Καμπερίδης και οι παίκτες του έχουν επί της ουσίας 10 επιπλέον μέρες προετοιμασίας, για έναν αγώνα, κυρίως όμως για να μπορέσουν να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια μέσα από τις προπονήσεις και να αυξήσουν παράλληλα το αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Επιπροσθέτως ο Καμπερίδης είδε σε αυτό το διάστημα τους Δημήτρη Φλιώνη και Δημήτρη Σταμάτη να ξεπερνούν εν πολλοίς τα προβλήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα τους άφηναν εκτός δράσης μια βδομάδα πριν, οπότε ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί πλήρης την προσεχή Τρίτη κόντρα στον Ηρακλή.

Οφείλουν απαντήσεις με πράξεις οι κίτρινοι και αυτές θα πρέπει να δοθούν μεθαύριο στο Παλέ.

To Top