Το κίνητρο για τον Κερούς είναι η περηφάνια! (video)

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τον Άρη στον αυριανό (20.30) αγώνα με τη Ντόνετσκ, όμως ουδείς πρόκειται να μπει μέσα στο γήπεδο… αδιάφορα. Ο Σέρτζιο Κερούς βρήκε το κίνητρο του για να παίξει και το ίδιο έχουν όλοι οι παίκτες του Άρη. Περηφάνια, είναι το… όνομα του!

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε στις δηλώσεις του σήμερα πριν την τελευταία προπόνηση του Άρη πως “μπορεί να μην παίζουμε αύριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά παίζουμε ακόμα για την περηφάνια μας. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας, γιατί σημαίνει πολλά για μας, ακόμα κι αν δεν σημαίνει τίποτα για την κατάσταση στον όμιλο. Θα παίξουμε σαν να είναι το παιχνίδι για τον τίτλο σε ένα πρωτάθλημα”.

Ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα να “χρησιμοποιήσει” το αυριανό παιχνίδι για να κάνει μια νέα αρχή ενόψει και των έξι τελευταίων αγώνων και απάντησε πως “είναι ένα παιχνίδι να δείξουμε πόσο καλύτεροι έχουμε γίνει μέσα από τις προπονήσεις και να ετοιμάσουμε το μυαλό μας γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, που είναι να βρεθούμε μέσα στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Δείτε τις δηλώσεις του Σέρτζιο Κερούς για τον αυριανό αγώνα του Άρη με τη Ντόνετσκ:

{youtube}0twf3mY3a2M|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top