ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κίνητρο των περσινών παικτών τεράστιο, το σημερινό ματς η ανταμοιβή τους…

Τα 9/11 της σημερινής αρχικής ενδεκάδας του Άρη θα απαρτίζεται από παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, καθώς “νέοι” θεωρούνται μόνοι οι Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Γίνεται επομένως αντιληπτό πως οι “παλιοί” έχουν σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού το δικό τους ξεχωριστό και ιδιαίτερα μεγάλο κίνητρο.

Η συμμετοχή του Άρη στο Europa League είναι επί της ουσίας η επιβράβευση των περσινών προσπαθειών τους. Βίωσαν μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, άσχημες, αλλά και καλές στιγμές.

Μάλιστα, μένοντας από νωρίς με έναν μόνο στόχο, λόγω του πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο, το βάρος στις πλάτες τους ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς ήταν μονόδρομος η έξοδος στην Ευρώπη.

Ειδικά όσοι ξεκίνησαν την σεζόν και έζησαν εκείνο το άσχημο απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι κόποι της περσινής σεζόν εξαργυρώνονται σήμερα, στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” που θα έχει έναν διαφορετικό αέρα, ευρωπαϊκό…

Το θετικό με τον φετινό Άρη είναι πως παρότι έλειψε τα τελευταία οκτώ χρόνια από την Ευρώπη διαθέτει στο ρόστερ του πολλούς παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Σημαντικό πολύ διότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που σίγουρα θα υπάρχει στην ομάδα, χρίζει και κατάλληλης διαχείρισης. Και αυτοί οι παίκτες έχουν το know how για να το διαχειριστούν και να μην τους έρθει συνολικά ως… μπούμερανγκ.

Το πάθος της κερκίδας δεδομένο, θα δώσει… φτερά στα πόδια των παικτών, όμως απαιτείται υπομονή στο παιχνίδι και καθαρό μυαλό, διότι το κίνητρο είναι μεγάλο και πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει και… δίκοπο μαχαίρι.

Η συνέχεια της ευρωπαϊκής περιπέτειας είναι για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή που σέβεται τον εαυτό του και “τρέφεται” από τις επιτυχίες, σαν… οξυγόνο, για να αντέξει την δύσκολη φετινή σεζόν, που ξεκίνησε με τον πήχη πολύ ψηλά με το… καλημέρα.

 

To Top