ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το καλό κλίμα, οι χαρακτήρες και η συμπεριφορά των νεοφερμένων

Το δύσκολο για έναν προπονητή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι να καταφέρει να βρει την “χημεία” που απαιτείται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του. Στην περίπτωση του Μίχαελ Ένινγκ, το καλό κλίμα και οι προσωπικότητες των νεοφερμένων, κάνουν το έργο του πιο εύκολο.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Αυτό που ξεχωρίζει κανείς σε αυτές τις έξι πρώτες μέρες της προετοιμασίας είναι η διάθεση που υπάρχει μέσα στην ομάδα για σκληρή δουλειά, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο περνούν τις ώρες εκτός προπόνησης οι “κιτρινόμαυροι”. Υπάρχουν αρκετά χαμόγελα, πειράγματα και φυσικά επιθυμία να γνωριστούν καλύτερα.

Σε αυτό συντελεί και το γεγονός πως οι νεοαποκτηθέντες φαίνεται να έχουν τους ιδανικούς χαρακτήρες σαν προσωπικότητες. Όλοι μέσα στην ομάδα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους, τους χαρακτηρίζουν “καλά παιδιά”, χωρίς ίχνος βεντετισμού και πολύ συνεργάσιμους.

Σημαντικό, αλλά σίγουρα η πραγματική εικόνα της ομάδας, ο “καθρέφτης” της είναι ο αγωνιστικός χώρος. Αν δεν τα καταφέρουν εκεί, όλα τα προηγούμενα δεν θα έχουν την παραμικρή σημασία.

Ωστόσο, το να είναι “δεμένα” τα αποδυτήρια αποτελεί βασικό πυλώνα της φετινής προσπάθειας για τον Άρη και αυτός είναι ο στόχος του Μίχαελ Ένινγκ και των συνεργατών του.

 

 

 

To Top