“Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε επενδυτής για τον Άρη”

O προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ο Άρης ήταν τόσα χρόνια σε μία περίοδο κρίσης και η κρίση λένε δημιουργεί ευκαιρίες. Η απόφαση αυτή εκτιμώ πως είναι η καλύτερη δυνατή αφετηρία, με βάση τη συσπείρωση και την ομοψυχία που υπάρχει γιατί έτσι μπορεί να αναδομηθεί ο Άρης σε πολλά επίπεδα. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε κάποιος επενδυτής.

Ωστόσο, εκτιμώ πως σε αυτήν την κατηγορία και την επόμενη ο Άρης μπορεί να βρει λύσεις εκ των ενόντων. Αναμφισβήτητα, οι συνθήκες των αγώνων είναι διαφορετικές, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι νέο έχει τις δυσκολίες του και ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως εμείς που ξεκινάει από το μηδέν και μας λείπει ο χρόνος.

Εκτιμώ, όμως, ότι αν αξιοποιήσουμε το χρόνο μπορούμε να τα προλάβουμε όλα για να βαδίσουμε το δρόμο που έχει χαρακτεί».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Όταν ήρθαν στην ομάδα υπήρχε μια διαφορετική αφετηρία και μια διαφορετική προοπτική. Τώρα μιλάμε για μια άλλη αφετηρία που φέρνει την ομάδα δέκα μήνες. Όλα τα παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία και επομένως έχουν το χρόνο μπροστά τους για να πετύχουν αυτά που προσδοκούν μέσα από το ποδόσφαιρο, την κοινωνική καταξίωση, την επαγγελματική προοπτική και άλλα πολλά.

Το θέμα είναι να τους δοθούν συνθήκες εργασίας που θα τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τη γνώση και την ικανότητα να πλησιάσουν το όραμά τους».

To Top