ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καλύτερο το άφησε για το… τέλος! Άρης να τον χαίρεσαι στο φινάλε, έτοιμος για τα πλέι οφ!

Το καλύτερο το άφησε για το… τέλος! Άρης να τον χαίρεσαι στο φινάλε, έτοιμος για τα πλέι οφ! Η κιτρινόμαυρη ομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον Χερμάν Μπούργος στο τιμόνι της και μπαίνοντας με τον… αέρα των 45 βαθμών στα πλέι οφ.

Ο Άρης σε όλη τη χρονιά έπαιξε στην κόψη του ξυραφιού, έχασε βαθμούς, “κλώτσησε” αποτελέσματα, βρέθηκε στα όρια του. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές με την παρουσία του Αργεντίνου τεχνικού στον πάγκο του, κατάφερε να κάνει το απόλυτο came back: τρεις νίκες με Ατρόμητο, Αστέρα, Ολυμπιακό (σπάζοντας το αήττητο του), με μόλις ένα γκολ παθητικό και εννιά βαθμούς στο… σακούλι του.

Μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, με ποιότητα και αποτελεσματικότητα που έδειξε να παίρνει αυτοπεποίθηση σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, εκεί που έδειχναν ότι μπορεί να χαθούν όλα!

Ο Χερμάν Μπούργος μιλώντας για τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει στον πάγκο σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δουλεύουμε πολύ. Όλο το κλαμπ. Στοχεύω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και έτσι θα συνεχίσουμε», ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και τα πλέι οφ: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα πάμε και στα πλέι οφ για να δούμε που θα φτάσουμε».

Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι θα μπουν και με βαθμολογική, αλλά κυρίως ψυχολογική ώθηση στα πλέι οφ, διεκδικώντας την έξοδο στην Ευρώπη.

To Top