ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “καμπανάκι” της σοβαρότητας ακούστηκε μετά το “Γ. Καραϊσκάκης”

Η ποδοσφαιρική… αφέλεια που εμφανίστηκε σε μερικές στιγμές μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν το “καμπανάκι” που άκουγαν οι παίκτες του Άρη όλη τη βδομάδα της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Δικαίως ο Σάββας Παντελίδης ήταν… ανήσυχος πριν τον αγώνα, διότι η ομάδα του είχε ηττηθεί με 4-1 από τον Ολυμπιακό χωρίς να το καταλάβουν ούτε οι ίδιοι οι Πειραιώτες, όμως η πραγματικότητα είχε διαμορφωθεί και δεν άλλαζε.

Αυτό που θα άλλαζε θα ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του Άρη, οι οποίοι “ξέχασαν” πως ο Απόλλωνας είναι ουραγός και του συμπεριφέρθηκαν  στον αγωνιστικό χώρο με σεβασμό και σοβαρότητα. Αυτό ήταν που έκανε χθες τη διαφορά, αυτό είναι που κρατάει ο Παντελίδης και όχι τα πέντε γκολ και το… πάρτι που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ναι, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, ορθώς ο Λευτέρης Βελέντζας μίλησε για την διαφορά που κάνει έναν αγώνα το κίνητρο μιας ομάδας, ωστόσο ο Άρης άφησε στην άκρη την ποδοσφαιρική αφέλειά του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείχνει η ομάδα του Παντελίδη πως έχει φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο, την ώρα που μπαίνει στην τελική του ευθεία του πρωτάθλημα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro και ο Άρης βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην 4η θέση από ότι ο μοναδικός (πλέον) διώκτης του για την 5η θέση Παναιτωλικός.

Οι κίτρινοι θα διεκδικήσουν ως το τέλος την 4η θέση από τον Ατρόμητο, αλλά θα το κάνουν με τον τρόπο του Παντελίδη, διότι αυτός είναι που φέρνει αποτέλεσμα, όπως έχει αποδειχθεί. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο μυαλό όλων θα είναι από εδώ και πέρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί και τίποτα άλλο. Ούτε Ατρόμητος, ούτε τέταρτη θέση. Τρίποντο με τον ΟΦΗ…

To Top