Το κατάλληλο τάιμινγκ περιμένουν Άρης και Βεζένκοφ για να μιλήσουν για το μέλλον

Το θέμα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ δεν είναι απλό και είναι κατανοητό από όλους ότι χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς. Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον 17χρονο φόργουορντ και μετά την ενηλικίωσή του και θα κάνει την προσπάθειά του την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος ο Βεζένκοφ διαπιστώνει πως πλέον έχει ανάπτυξη και πρόοδο μέσα στο παρκέ και εφόσον πειστεί ότι αυτή η κατάσταση θα υπάρχει και στο μέλλον, τότε θα πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες παραμονής του.

Αυτή τη στιγμή και ο Βεζένκοφ είναι προσηλωμένος στην ομάδα και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος να προσφέρει άμεσα όσα περισσότερα μπορεί, ανεξαρτήτως ότι είναι μόλις 17 ετών. Κερδίζει λεπτά συμμετοχής γιατί δουλεύει σωστά, αποδίδει σωστά, κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Οι κίτρινοι είναι δεδομένο ότι θα του κάνουν πρόταση, αλλά το θέμα δεν πρόκειται να κλείσει πριν το τέλος της χρονιάς. Ο Βεζένκοφ θα μελετήσει μ την οικογένειά του όλες τις επιλογές που έχει και αυτές είναι εκτός του Άρη, η λύση του εξωτερικού (πριν μερικούς μήνες οι Βούλγαροι είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη) και το αμερικανικό κολέγιο (ήδη έγινε συνάντηση με τον τεχνικό του Ζάβιερ, Κρις Μακ).

Το θετικό σε όλη την υπόθεση είναι πως ο Βεζένκοφ παραμένει προσγειωμένος και απόλυτα προσηλωμένος σε αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο κάθε μέρα υπό τις οδηγίες του Αγγέλου.

 

To Top