Το Κατάρ φλερτάρει να παίξει στον… όμιλο της Ελλάδας!

Το Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, θα παίξει φιλικά με τις ομάδες ενός εκ των πέντε προκριματικών ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης με πέντε ομάδες, ένας εκ των οποίων είναι αυτός της Ελλαδας.

Το Κατάρ θα φιλοξενήσει, τον χειμώνα του 2022, το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί σε αραβική χώρα και, το πιο σημαντικό, εν μέσω του ευρωπαϊκού χειμώνα.

Ύστερα από διαπραγματεύσεις της ασιατικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και της UEFA, το Κατάρ θα παίξει στα… προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης. Όχι, βεβαίως, για να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ, το οποίο έχει εξασφαλίσει ως οικοδέσποινα χώρα.

Αλλά για να τεστάρει τις δυνάμεις του με ευρωπαϊκούς αντιπάλους. Το Κατάρ, λοιπόν, θα συμπεριληφθεί σε έναν από τους πέντε ομίλους που περιλαμβάνουν πέντε ομάδες, όπως είναι και ο δεύτερος, αυτό της Ελλάδας (μαζί με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο).

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να πάει στον πρώτο όμιλο, στον οποίο αγωνίζονται Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σερβία, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν.

To Top