Το κιτρινόμαυρο γούρι και η πιστή 50χρονη οπαδός του Άρη

Ο Άρης νίκησε έστω και δύσκολα την Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες και ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Κομουνάλικ. Ας ρίξουμε μια ματιά, όμως, στο… “τρίτο ημίχρονο” του της Μίκρας για την 9η αγωνιστική της Volleyleague.

 1.Λίγοι αλλά καλοί! Ο λόγος για τους φανατικούς υποστηρικτές των κιτρινόμαυρων οι οποίοι δίνουν παρών σε κάθε αγώνα. Ξεχωριστή παρουσία της κερκίδας μια γυναικεία παρουσία. Η Κατερίνα πιστή φίλαθλος του Άρη αν και 50 χρόνων δεν χάνει αγώνα της αγαπημένης της ομάδας.

 2.Τρίτο παιχνίδι από τα πέντε που ο Άρης παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης στο τάι μπέικ

 3.Το κιτρινόμαυρο γούρι: Ο λόγος για τον ακραίο του Άρη Γιάννη Κυριακίδη ο οποίος συνηθίζει την στιγμή που πηγαίνει για το σερβίς να “περνάει” την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του εν ώρα κίνησης. Μέχρι στιγμής το γούρι πιάνει μια χαρά.

 4. Για μια ακόμα φορά ξεχώρισε ο διαγώνιος και αρχηγός των κιτρίνων Αινείας Τζελάτη. Ο παίκτης των κιτρίνων που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης, συνεχίζει την καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα της Volleyleague με την φανέλα του Άρη.

 5.Πήρε λεπτά συμμετοχής ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας Γιάννης Χαριτωνίδης ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκει ξανά την φόρμα του. Η επιστροφή του θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα.

 6. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο “μετακόμισης” ο Στέλιος Νικηφορίδης όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν να του έχει κάνει ήδη πρόταση ο Φοίνικας Σύρου.

7. Άναψε φωτιές ο διαιτητής του αγώνα κ.Λαδάς, με τις αποφάσεις “χάρισε” πόντους με στην Κηφισιά, σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα, εξαγρίωσε τους φιλάθλους οι οποίοι αφού τον αποδοκίμασαν έντονα.

Επιμέλεια: Βέτα Κουκουντσή

To Top