Το κλειστό συμβόλαιο του Άρη με την Nova και ο νέος “χάρτης” των τηλεοπτικών

Ο Άρης ξεκινάει από αύριο τα φιλικά του παιχνίδια, η Nova ανακοίνωσε ότι θα τα μεταδώσει και τις τελευταίες μέρες προκύπτουν αρκετές ζυμώσεις σχετικά με τον νέο “χάρτη” των τηλεοπτικών.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Όπως αναφέρει το fosonline.gr:

“Μετά τα φιλικά του Ολυμπιακού και του Άρη, τηλεοπτική στέγη βρήκε και η ΑΕΚ για τους φιλικούς αγώνες της. Τους τέσσερις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της, σε Βέλγιο και Ολλανδία εξασφάλισε η Cosmote TV. Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική ένδειξη καθώς η ομάδα του Δ. Μελισσανίδη θα συνεργαστεί με την Cosmote TV και ενώ αναμένει τις συζητήσεις με τη United Media (Nova)για την Super League.

Τα κλειστά συμβόλαια

Τα φιλικά της ΑΕΚ «έκλεισαν» στην Cosmote TV, όπως αυτά του Ολυμπιακού και του Άρη έχει εξασφαλίσει εδώ και μέρες η NOVA. Θυμίζουμε ότι η NOVA έχει ήδη από πέρυσι τρεις ΠΑΕ της Super League που έχουν κλειστό συμβόλαιο (Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα) ενώ το «μπάσιμο» της Cosmote έστω και για φιλικούς αγώνες, μπορεί να θεωρηθεί ως σημαντική ένδειξη προθέσεων.

Πού πάει η Premier League

Σημαντικό ρόλο στα τηλεοπτικά θα παίξει η υπόθεση της Premier League. Είναι γνωστό ότι πλέον η «αναμέτρηση» των δύο φορέων συνδρομητικής τηλεόρασης Nova και Cosmote TV για τα δικαιώματα της Premier League, οδεύει σε δεύτερο γύρο. Η προσφορά της Nova ήταν πραγματικά μεγάλη για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, δείχνοντας τη βούληση για την εξασφάλισή του. Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, -όπως έγινε με το Ιταλικό Πρωτάθλημα- οι «μονομάχοι» θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου προσφορές σε δεύτερο γύρο για τα δικαιώματα της 3ετίας 2022-25.

H πρόθεση της Cosmote

Είναι ξεκάθαρο ότι η πρoσφορά της NOVA είναι τέτοια που αλλάζει τα δεδομένα αν και εφόσον είναι αυτή που τελικά θα πάρει τα δικαιώματα της Premier League. Τότε η πρόθεση της Cosmote -σε συνδυασμό με την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των φιλικών της ΑΕΚ- γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη.

Θα ασχοληθεί με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες που απομένουν, αλλά επειδή κεντρική διαχείριση δεν υφίσταται, κάποιες είναι πιθανό να μείνουν τόσο εκτός NOVA όσο και εκτός Cosmote. Τότε είναι πιθανό, τη λύση να δώσει η ΕΡΤ.

To Top