Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ Άρης

Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, τα οποία θα διατεθούν στους άπορους συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και άλλων κοινωνικών φορέων, θα κάνει η ΠΑΕ Άρης, στο περιθώριο του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Άρης στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ενώνει τις δυνάμεις της με το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ και του δήμου Παύλου Μελά.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας που θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (15/12, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής έως την έναρξη του αγώνα, στελέχη των Κοινωνικών Δομών θα βρίσκονται έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης στο χώρο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (πρώην ARIS MOBILE) στην οδό Παπαναστασίου 154, όπου θα συγκεντρώνονται τα τρόφιμα και τα φάρμακα».

To Top