Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη! Παρών η ΚΑΕ με Καραθανάση-Μανωλόπουλο στο "Τρέξε χωρίς Τερματισμό"! (photos)

Η σκυτάλη στο μπάσκετ! Το μπασκετικό τμήμα του Άρη, πήρε τη σκυτάλη και συμμετείχε στον αγώνα “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” με την παρουσία των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του. Ο Γιάννης Καραθανάσης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πήραν το τσιπάκι τους και έτρεξαν, προσφέροντας και αυτοί τα χιλιόμετρά τους για την στήριξη των τριών ιδρυμάτων.

Ο Άρης των 21 τίτλων συμμετείχε σε αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα, στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια που γίνεται για να συνεχιστεί το κοινωνικό έργο των τριών ιδρυμάτων, στηρίζοντας παράλληλα και μια διοργάνωση της Θεσσαλονίκης!

“Είναι εξαιρετική η ιδέα του συγκεκριμένου αγώνα και θέλουμε και σαν άτομα και σαν Άρης να συμμετέχουμε σε έναν τέτοιο αγώνα. Το να στηρίζεις οικονομικά ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο είναι πάντα θετικό. Το να το κάνεις αυτό τρέχοντας, βοηθάς και τον εαυτό σου”, επεσήμανε ο Γιάννης Καραθανάσης.

“Είναι χαρά μας που βρεθήκαμε εδώ και τρέξαμε για έναν ιερό σκοπό. Βρήκα την ιδέα του αγώνα εξαιρετική και θα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια γιατί αυτά τα ιδρύματα αξίζουν της στήριξης όλων μας, πόσο μάλλον όταν αυτή η στήριξη έρχεται μέσω του αθλητισμού”, τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Πηγή: ermis1877.gr

To Top