Το κολυμβητικό τμήμα τιμάει τον Ματθαίου

«Χορεύει» το τμήμα κολύμβησης του Άρη το Σάββατο 14 Μαρτίου σε γνωστό πολυχώρο στο Ωραιόκαστρο και στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Νικτήτας Ματθαίου για την προσφορά του στον σύλλογο και δη στο κολυμβητικό τμήμα αυτού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Νικήτα Ματθαίου και αθλητές του Άρη, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατηγορίες,  διοργανώνει το τμήμα κολύμβησης από κοινού με το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου.

Το Σάββατο 14/3 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο rose garden στο Ωραιόκαστρο, ο πρώτος – μετά από πολλά χρόνια – ΚΟΙΝΟΣ χορός των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών του Ιουλίου 2014, καθώς και οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής κατηγορίας, που επίσης διακρίθηκαν στους χειμερινούς αγώνες των αντίστοιχων κατηγοριών.

Τέλος, ειδική βράβευση θα διεξαχθεί προς τιμήν του Κ. Νικήτα Ματθαίου, για την προσφορά του στον σύλλογο και το κολυμβητικό τμήμα».

To Top