ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κράτος ρωτά για τον αριθμό οίκων ανοχής στο Αγαθονήσι των… 153 κατοίκων!

Ο δήμαρχος Αγαθονησίου τόνισε ότι ο Δήμος των 153 κατοίκων και του ενός διοικητικού υπαλλήλου δέχθηκε τηλεφώνημα από το Υπουργείο που ζητεί να πληροφορηθεί πόσες άδειες…οίκων ανοχής έχει εκδώσει!

Για…γέλια και για κλάματα είναι, οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουν οι δήμαρχοι στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου όταν έρχονται σε επαφή με την Κεντρική Διοίκηση και, αρκετοί, είχαν την ευκαιρία να περιγράψουν κάποιες από τις… περιπέτειές τους στο ετήσιο συνέδριο της ΠΕΔ τις προηγούμενες ημέρες.

Εκείνος, όμως, που πραγματικά έκλεψε την παράσταση την περασμένη Κυριακή ήταν ο Δήμαρχος Αγαθονησίου Βαγγέλης Κόττορος.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος rodiaki.gr, ο κ. Κόττορος τόνισε ότι ο Δήμος των 153 κατοίκων και του ενός (1) διοικητικού υπαλλήλου, τον οποίο αναγκάζεται να βοηθάει και ο ίδιος ο δήμαρχος, δέχθηκε τηλεφώνημα από το αρμόδιο Υπουργείο που ζητεί να πληροφορηθεί πόσες άδειες…οίκων ανοχής έχει εκδώσει (!)

Ο δήμαρχος με τον υπάλληλο φυσικά, δεν το πήραν στα σοβαρά, αγνόησαν το…επιτακτικό αίτημα και συνέχισαν τη δουλειά τους αφού εξυπηρετούν τον κόσμο μόνοι τους. Σε λίγο διάστημα, όμως, το Υπουργείο επανήλθε, αυτή τη φορά πιο…επίσημα, με έγγραφό του, το οποίο επίσης αγνόησαν συνεχίζοντας τη δουλειά τους.

Στην τρίτη κρούση πια από το Υπουργείο, όπου παίρνουν και πάλι τηλέφωνο και λένε στον δήμαρχο ότι πρέπει να τους που πόσες είναι οι άδειες για οίκους ανοχής στο νησί γιατί βιάζονται αφού πρέπει…να κλείσουν τα στατιστικά τους, τότε ο κ. Κόττορος έδωσε στο κράτος την «πληρωμένη» απάντηση: «Παιδιά, περιμένετε, ακόμα…καταμετρώ τις άδειες»!

Πηγή: Skai.gr

To Top