ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το κρίσιμο ματς Άρης-Λάρισα με την γλώσσα των αριθμών

Ένα κρίσιμο παιχνίδι, για την πραγματικότητα στο τελευταίο «στρώμα» της βαθμολογίας, θα γίνει το Σάββατο (6/3, 17:00) στο «Nick Gallis Hall» όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες με τελευταία εκείνη από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για εκείνη της Θεσσαλονίκης και από τον ΠΑΟΚ για τη θεσσαλική. Ο Άρης μετράει τρεις νίκες σε επτά εντός έδρας ματς και η Λάρισα μία νίκησε επτά παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της.

Η ιστορία

Με τον Τζαμάλ Σούλερ να κάνει την καλύτερη φετινή εμφάνιση του με 18 πόντους και τον Γιάννη Κουζέλογλου να προσθέτει άλλους 15, ο Άρης έφυγε νικητής από τη Λάρισα στο ματς του πρώτου γύρου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 88-84, παρά τους 20 πόντους του Μπράντον Ρας και το double-double του Τζέιμς Ουέμπ (15π, 14ρ.).

Με το διπλό του πρώτου γύρου, ο Άρης έχει πλέον δύο νίκες σε τρία παιχνίδια κόντρα στη Λάρισα Bread Factory. Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης για το περσινό Πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στη νίκη με 90-72, με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς να κάνει πολύ καλό παιχνίδι με 22 πόντους και 10/14 δίποντα, ενώ 14 πόντους είχε ο Τζέιλεν Μόρις. Για τους Θεσσαλούς ο Άντονι Χίκι είχε 16 πόντους και ο Τζαχάιβα Φλόιντ 10 πόντους, 10 ριμπάουντ και επτά τάπες.

Οι αριθμοί

 

To Top