ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κρυφό χαρτί του Κοντονή

Ένα πολύ δυνατό χαρτί φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο Σταύρος Κοντονής στη «μάχη» του με την UEFA και τη FIFA.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport», ο υφυπουργός Αθλητισμού παρουσιάζονται αποφασισμένος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν η Παγκόσμια Συνομοσπονδία προχωρήσει στην αποβολή της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο κύριος Κοντονής έχει την απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού Τσίπρα. Μάλιστα, κυβερνητικοί κύκλοι φέρονται να υποστηρίζουν πως θα υπάρξουν και απαιτήσεις αποζημίωσης «για το κακό που θα έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες θα είναι… σοκαριστικές για την FIFA».

Ο Σταύρος Κοντονής φαίνεται πως βασίζεται σε υπόθεση Γάλλου ιδιώτη, ο οποίος είχε προσφύγει και εκείνος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και τελικά τον δικαίωσε στην «κόρντα» του με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η ΕΠΟ να χάσει την υπόθεση της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή να ματαιώσει το Κύπελλο. Σε αυτή την περίπτωση ο Σταύρος Κοντονής θα έχει τη στήριξη από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top