ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το Κύπελλο δίνει την ευκαιρία ώστε να είναι η αφετηρία για την αγωνιστική… αντεπίθεση του Άρη!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον Άρη, που γνώρισε την ήττα στα δύο από τα τρία ματς που αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα της Super League, μένοντας παράλληλα και “άσφαιρος”.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δείξουν αντίδραση, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τους Αρκάδες, καθώς πέρα από το προβάδισμα πρόκρισης που θέλουν να εξασφαλίσουν, με νίκη, θα ανακτήσουν και πάλι την ψυχολογία τους, η οποία κλονίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Είτε λόγω κούρασης, είτε εξαιτίας άλλων δυσκολιών που συνάντησαν το τελευταίο διάστημα, είναι γεγονός πως το 2021 δεν ξεκίνησε καλά για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Αρκετοί έχουν μείνει, μετά την διακοπή, μακριά από τον καλό τους εαυτό και είναι υποχρέωσή τους, να αλλάξουν άρδην το κλίμα, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα, οφείλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, καθώς το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος του Άρη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με άλλη ψυχολογία και την συνέχεια του πρωταθλήματος, εκεί όπου θέλουν να γυρίσουν σελίδα, να κλείσουν την κακή παρένθεση των τελευταίων αγωνιστικών και να συνεχίσουν με νίκες, με πρώτο αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο.

 

To Top