Το λαμπρό «χθες» βοηθά στο δύσκολο «σήμερα» του Άρη! (photos)

Η δόξα των περασμένων εποχών αντάμωσε με την αγωνία για το «αύριο» του συλλόγου στο «Aris Sports Cafe», εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών με το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, σε εξαιρετικό κλίμα. Αφορμή ήταν η τιμητική απονομή της ταυτότητας με τον αριθμό μέλους 10.000 στον σύνδεσμο βετεράνων, αλλά σαφώς η συνάντηση περιστράφηκε και γύρω από την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ.

Το «παρών» έδωσαν πολλές δόξες του παρελθόντος, όπως οι Γιάννης Βένος, Ντίνος Μπαλλής, Ντίνος Κούης, Γιάννης Τζιφόπουλος, Γιάννης Μιχαλήτσος, Ανδρέας Αναγνώστου, Γιώργος Χατζόγλου και άλλοι, ενώ το δ.σ. της ΚΜΑ εκπροσώπησαν οι Άγγελος Γρόλλιος, Τάσος Δεσύπρης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Πάνος Ζουμπουρίδης και Άρης Ναούμ. Εξάλλου, από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης παρευρέθηκαν οι Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας.

Μάλιστα, γύρω στις 22:10 εμφανίστηκαν και εκπρόσωποι του… σήμερα, δηλαδή μέλη της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη και πιο συγκεκριμένα οι Μάρκος Βελλίδης, Κώστας Καπετάνος, Κώστας Καζναφέρης και Γιάννης Γκέσιος, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχές και τις συμβουλές των «παλιών»!

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Γρόλλιος, καλωσόρισε μαζί με τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη το σύλλογο βετεράνων, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Για πάρα πολλά χρόνια υπήρχε απόσταση μεταξύ μας και πλέον θέλουμε να σταθείτε και εσείς στο πλευρό του συλλόγου. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση και πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε μία νέα σχέση βασισμένη στην εκτίμηση και τον σεβασμό».

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Γιάννης Βένος, ανταπέδωσε τις ευχές: «Με χαρά θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει κανένας λόγος, αφήνουμε πίσω ό,τι έχει γίνει. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να δούμε ένα Άρη όπως τον γνωρίσαμε. Θέλουμε, όπως όλος ο κόσμος, να λέγεται πάντα η αλήθεια. Το προεδρείο της ΚΜΑ να στηρίζει την ΠΑΕ και αν είναι δυνατόν να λειτουργούν ως ένα, έχοντας έναν ελεγκτικό ρόλο».

Με το υπ’ αριθμόν 10.000 μέλος στο πλευρό της, η Κοινωνία Μελών Άρη βγαίνει πιο δυνατή από την σημερινή βραδιά, προσδοκώντας σε βοήθεια κάθε μορφής από τους βετεράνους, αφού σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς…

Φωτογραφίες από την εκδήλωση προς τιμήν των βετεράνων:

To Top