Το… λογικό (2.10) και το… τρελό (4.50) διπλό

Εκκίνηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super Legue με το Βόλος – Λαμία, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Στην Α’ Ισπανίας, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση Έλτσε – Μπέτις. Για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαλένθια, ενώ για τα Προκριματικά του Μουντομπάσκετ, βαθμολογικά αδιάφορο αλλά με σπουδαία αίγλη είναι το ματς της Ελλάδας με τη Σερβία.

Μάθε τα πάντα για την εφαρμογη cash out οπαπ

  1. Βόλος – Λαμία (20:00)

Ο Βόλος προέρχεται από ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό, που όμως δεν βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την παραμονή του στις θέσεις των πλέι οφ. Η Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της. Ενισχύθηκαν την τελευταία στιγμή οι φιλοξενούμενοι, προσφέρονται έξτρα λύσεις στον προπονητή της. Το κίνητρο της επιβίωσης για τη Λαμία είναι ισχυρότερο από αυτό του Βόλου.

Θα ρισκάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 4.50.

  1. ‘Ελτσε – Μπέτις (22:00)

Η Έλτσε οδεύει ολοταχώς προς τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της. Παραμένει ουραγός, στους -13β. από τη σωτηρία και με πολύ κακές επιδόσεις (μοναδική ομάδα με μόλις 1 νίκη, χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας). Η Μπέτις δίνει μάχη για να πάρει την 4η θέση, αυτή τη στιγμή απέχει 4 πόντους. Ανάμικτα τα αγωνιστικά νέα της, έχει επιστροφές παιχτών, αλλά και απουσίες.

Δίνουμε προβάδισμα στο διπλό, είναι σε απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top